ABMI zal aanwezig zijn op Machineering 2023

Geplaatst op 2023-03-02

Machineering 2023, dat van 29 tot 31 maart 2023 in Brussels Expo plaatsvindt, brengt alles wat met machines en engineering te maken heeft op één centrale locatie samen. Met 10 verschillende tracks zal de beurs een relevante selectie van technologieën bieden voor elke afdeling van een productiebedrijf of machinebouwer. De show biedt inspiratie over de nieuwste productietechnologieën, efficiënte productiemachines en ontwerpsoftware, voorspellend en datagestuurd onderhoud, slimme materialen en connected componenten.

Daarnaast voorziet de show u van informatie over toonaangevende leveranciers waaronder ABMI. Machineering 2023 beantwoordt alle vragen en biedt complete oplossingen op één plek en op dezelfde data. Bovendien is het het meest uitgebreide evenement in België waarmee u alle uitdagingen in de productiesector kunt aangaan. 

 

Ter herinnering, ons bedrijf biedt : 

 

  • Productie van tandwielen: Productie op maat van hoogwaardige mechanische onderdelen en tandwielen volgens uw specifieke behoeften. 

  • Draaien en frezen van alle soorten onderdelen, al dan niet mechanisch, in verschillende materialen en volgens uw modellen. 

  • En ook industrieel onderhoud, revisie en service van alle soorten tandwielkasten, mechanische assemblages en transmissieonderdelen. 

We zien u graag op onze stand op Machineering 2023 in Brussels Expo.