Waarom kiezen voor ABMI?

Dienstverlening als prioriteit

Met ABMI treft u een echte partner die beantwoordt aan uw noden in een win-winsituatie op lange termijn. Deze dienstverlening bestaat uit volgende zaken: een goed begrip van uw concrete situatie, flexibiliteit, reactiviteit maar ook transparantie en openheid. Meer dan 150 klanten uit uiteenlopende sectoren stellen hun vertrouwen in onze firma.

Een stabiel en dynamisch bedrijf

Met 15 jaar ervaring op zak richtte Alain Buyse ABMI op in 2011. Sindsdien is er een constante groei, in lijn met de (eveneens constante) vraag. We nemen regelmatig nieuwe medewerkers in dienst en blijven investeren in nieuwe apparatuur. Dankzij onze trouwe klanten en onze ernst is ABMI een stabiele onderneming. Onze reputatie en vakkennis zorgen ervoor dat ABMI elk jaar opnieuw nieuwe klanten aantrekt.

Betrouwbaarheid en maatwerk

Onze klanten kiezen ook voor de betrouwbaarheid van onze producten en voor ons maatwerk. Op basis van een plan, een beeld, een defect onderdeel (of zelfs een schets op een bierviltje) kunnen wij een volledig nieuw onderdeel (of een reeks) ontwikkelen, steeds vervaardigd uit de beste materialen.

Werkvreugde en vakkennis

Voor ons betekent werkvreugde plezier en enthousiasme, als tegenovergestelde van zwoegen en zwaar werk. Deze werkvreugde zit in de genen van ABMI en komt tot uiting in het eindproduct. Het vormt de brandstof voor de oneindige en noodzakelijke energie die nodig is om oplossingen te bereiken en vooruit te kunnen kijken. Unieke vakkennis is het resultaat van werkvreugde en van een jarenlange ervaring. Het vormt de basis voor alle diensten die we bieden.